​Waarom je met een MYOMY MY PAPER BAG een statement in je bezit hebt

MYOMY MY PAPER BAGS zijn iconisch in stijl en herkomst

Met een MYOMY MY PAPER BAG doe je jezelf of een ander een meer dan groot plezier. De tassen van MYOMY zijn niet alleen herkenbaar aan het in gestanste merk, maar vallen op door hun prachtige, simpele ontwerpen waar een wereld van gebruiksgemak en feel good achter zit.

MYOMY MY PAPER BAG is een merk dat zich onderscheidt in de wereld van leren tassen. Het leer voor de MYOMY tassen wordt gelooid volgens een duurzame methode en met zo weinig mogelijk chemicaliën De tassen worden met de hand vervaardigd in een Fair Trade werkplaats in India, waar de werknemers een eerlijk loon verdienen en zich bekwamen in een prachtig ambacht.

MYOMY MY PAPER BAGS hebben een prachtige, bijna, simpele belijning

De prachtige cleane belijning van een MYOMY tas verbergt een wereld van vernuft aan de binnenzijde van de tassen. Speciale bevestigingsringen bieden bescherming en houvast aan een bag in bag, of een sleutelbos. Diverse slimme vakken en vakjes, veelal af te sluiten met een ritssluiting, geven de gebruikers een prettige mogelijkheid om de tas opgeruimd en overzichtelijk te houden. Een veelgebruikte telefoon of lipstick heb je daardoor snel bij de hand zonder je hele tas te moeten doorwroeten.

Het bijzondere leer dat gebruikt wordt voor de tassen

Voor de authentieke en luxueuze uitstraling van elke tas is het basis product natuurlijk het leer. Het looien van het leer gebeurt zeer zorgvuldig en duurzaam. Dit draagt zeker bij aan het succes van de tassen. Elke gebruiker is in het gelukkige bezit van een unieke tas, elk stuk leer is onder invloed van de natuur een klein beetje anders. Dit maakt het bezit van een dergelijke tas uniek en begerenswaardig. De tassen worden door gebruik en de tijd alleen maar mooier.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s