T-shirts voor de zomer en winter

De zomer van 2018 is voorbij en de T-shirts worden omgewisseld voor de truien, zou je denken. T-shirts kunnen namelijk heel goed gedragen worden in de winter, mits je ze goed combineert met andere kledingstukken. Maar T-shirts kunnen ook zonder andere kledingstukken goed gedragen worden in de winter.

Casual maar basic

Heb je een keer een gelegenheid en moet je casual overkomen? Mix een T-shirt met een overhemd of colbert! Dit kan casual zijn en komt goed over. Om casual over te komen is het wel van belang om T-shirts zonder prints te dragen. Zoals bijvoorbeeld een basic T-shirt. Een basic T-shirt is een T-shirt die wit, zwart of donkerblauw van kleur is. Basic T-shirts kunnen goed onder colberts of onder overhemden gedragen worden.

Materiaal voor T-shirts

Als je een T-shirt wil kopen, wil je natuurlijk wel een T-shirt met goede kwaliteit. Er kunnen verschillende soorten materialen gebruikt worden om T-shirts van te maken, zoals:

  • 100% katoen: Deze T-shirts zijn gemaakt van 100% katoen. T-shirts die van 100% katoen gemaakt zijn zijn sterk, nemen veel vocht op en gaan lang mee. Katoen is namelijk een erg sterk materiaal, waardoor deze T-shirts tegen de wasmachine of strijkijzer kunnen.
  • Katoen en elastaan: T-shirts die voor een deel uit elastaan bestaan worden ook wel stretch T-shirts genoemd. Elastaan is een elastisch materiaal en wordt vaak voor panty’s of thermokleding gebruikt. T-shirts die voor een deel uit elastaan bestaan zijn flexibeler dan T-shirts die uit alleen katoen bestaan.

De fit van jouw T-shirt

Hoe goed een T-shirt zit is voor iedereen anders. De een wil een wat langer T-shirt, de een een wat kortere. Of ervoor zorgen dat de armspieren naar voren komen, of juist niet. Het is altijd een beetje zoeken naar de perfecte fit voor jouw T-shirt. Maar om een algemene indicatie te geven moet het shirt genoeg ruimte bij de schouders hebben om niet te strak te gaan zitten en dat er genoeg lucht doorheen kan gaan. Een soort vuistregel voor een goede T-shirt maat is om te kijken naar het stiksel van de mouw en kijken of hij net voorbij de schouder is. Zo heeft hij meestal de perfecte fit.

Om een basic T-shirt van goede kwaliteit te kopen hoef je niet op zoek te gaan in de winkelstraat. Je kunt ook basic T-shirts online kopen! Je bestelt deze makkelijk en snel, waardoor ze de volgende dag al in huis zijn. Via de maattabel kun jij de perfecte maat vinden en loop jij straks rond in een kwalitatief goed en mooi T-shirt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s