Haar verzorgen na de zomer

De zon en het warme weer is al bijna ten einde. Dat betekent dat de bikin’s weer terug kunnen in de kast. Maar toch heeft het een positieve als het om je haar gaat. Want de zon zorgt er voor dat je haar uitdroogt en dan kan voor enige beschadiging zorgen. Ondanks dat je vast gebruik hebt gemaakt van beschermende producten voor het haar. Heeft het na de zomer altijd even een extra opknapbeurt nodig.

Om je haar vrolijk en blij te maken, geef ik hieronder een aantal tips om je haar te verzorgen voor na de zomer.

  1. Je dode haarpunten knippen. Maak een afspraak bij de kapper en zorg dat hij de dodo en/of beschadigde haarpunten knipt. Na een goede knipbeurt zul je merken dat je punten weer voller zijn en je haardos weer soepeler in model valt.
  2. Tijdens de zomer kan het geval zijn dat de zon voor enige uitdroging heeft gezorgt. Dat kan dus wel enige boost gebruiken, hiervoor raad ik je aan om een haarmasker te gebruiken. Een goede schampoo en een conditioner is ook niet weg te denken.
  3. Voor het grondig reinigen moet je opzoeken wat het beste product is voor je haar.
  4. Buiten je haarmasker, champoo en conditioner is een verzorgende olie ook een must voor het haar. Dat kan zowel voor het wassen en na het wassen gebruikt worden.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s