Rode lippen

Volgens wikipedia: ” Rode lippenstift wordt gebruikt door vrouwen om mannen aan te trekken. Als vrouwen opgewonden raken worden diverse lichaamsdelen meer met bloed doortrokken, zoals de lippen. Lippenstift is bedoeld om die opwinding kunstmatig te benadrukken en zo de aantrekkingskracht voor mannen te vergroten”.

Alle vrouwen in je familie dragen het, je oma, je moeder, je tant, je nicht, etc. En zelf ben je het natuurlijk ook gaan proberen. Met mooie rode lippen creëer je snel een even klassieke als verleidelijke look, geen verkeerde combinatie vinden wij! Maar waarom dragen wij vrouwen rode lopstick, dat is natuurlijk eerst omdat je het voor je zelf draagt, maar natuurlijk ook om je eigen uitstraling kracht bij te zetten voor naar een feestje en tijdens je werk. En dat het al een tijd geleden gebruik van wordt gemaakt, blijkt maar weer omdat de Egyptische vrouwen het al op deden om hun mannen aan te trekken.

Maar hoe creër je de perfecte roden lippen, hier onder geef ik een aantal tips:

  1. Kies de juiste rode kleur
  2. Hou rekening met je huidskleur
  3. Let op het vorm van je lippen en kies daarbij de gepaste rode kleur
  4. Verwijder losse velletjes en loszittende vuil van je lippen
  5. Primer op je lippen
  6. Voorkom ‘bloedende lippen’ door een lipliner
  7. Match het met je make-up

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s