Rug laseren ontharen

Heeft je vriend ook last van een behaarde rug? We kunnen ons voorstellen dat dit niet altijd even prettig is. De rug scheren is mogelijk, maar jij bent als wederhelft dan altijd de aangewezen persoon om dit te doen. Daar heb je waarschijnlijk niet altijd zin in. Ook altijd zitten knoeien met ontharingscrème staat niet op je wensenlijstje. Daarom kun je je vriend nu richting een laserontharingskliniek sturen.

Tip: Misschien een leuke cadeautje met de feestdagen? Één of meerdere laserbehandelingen!

Rug laseren

Bij laserontharen denk je waarschijnlijk eerder aan jezelf en niet meteen aan je vriend. Wie wil er nu niet met gladde benen en een gladde bikinilijn door het leven?! Toch groeit laser ontharen sterk in populariteit bij mannen! Rughaar en haar op de schouders wordt namelijk door veel mannen als onprettig ervaren. Vooral wanneer het zomerseizoen eraan komt, en de shirtjes en zwembroeken weer uit de kast worden getrokken, staat een gladde rug hoog op het wensenlijstje. Rug haar verwijderen kan, zoals reeds hierboven geschreven, een behoorlijke klus zijn. Het is een lastige plek om te scheren, dus de rug ontharen middels laser is de beste oplossing!

Ongewenst haar op de rug verwijderen

Met laserontharing wordt de haarwortel verwarmd middels een zeer gerichte laser. Hierdoor gaat het haarzakje kapot, en zal er geen haartje meer groeien. Laserontharen is nagenoeg pijnloos en zorgt voor een langdurig resultaat! Wanneer men af en toe terugkomt voor een onderhoudsbehandeling, hoeft men zelf nooit meer de rug te ontharen. De behandelingen kunnen ook in de zomer plaatsvinden, maar natuurlijk kan het beste in de winter worden begonnen zodat in de zomer het mooie resultaat geshowd kan worden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een gratis intake via Hairless Laser Clinics. We helpen je graag!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s