Maskers

Iedereen kan gebruik maken van een maskertje. Je wilt je huid laten stralen of je juist laten herstellen. Bijvoorbeeld omdat je na een feest thuis aankomt met de mascara onder je ogen en je huidverzorgingsspullen zijn eenmaal op.

Zo’ n maskertje is makkelijk aan te brengen en geven je huid een enorme boost. Combineer een van de pre-party-maskers met een home spa-sessie. De favoriet voor als je tijd hebt is het overnight masker van Clinique. Tijdnood? Kies dan voor een oogmaskertje (trend), de dagelijkse go-to van Chiara Ferragni als we haar Insta-stories mogen geloven. Believe me, binnen 10 minuten kan ook jij er weer fris uitzien.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s