Verzorgende oksels!

Oh nee… de zomer komt er al bijna aan, dat betekent dat het tijd is om aandacht te besteden aan je oksels. hier onder wat tips om met knappe oksels de zomermaanden in te gaan.

1. Waxen

Na het scheren zie je altijd een korte, donkere haren onder de huidlaag, om die te laten verwijderen moet je gebruik maken van een professionele waxbehandeling en dat moet dit verhelpen door de haren met de wortel(haarzakjes) mee trekken.

2. Dode huidcellen verwijderen

Het verwijderen van dode huidcellen is belangrijk voor je hele huid, het grootste orgaan van je lichaam. Een van de grootste oorzaken van een oneffen okselhuid zijn opgehoopte dode huidcellen. Je kunt een puimsteen gebruiken om de dode huidcellen weg te halen, of een scrub (niet te hard te werk gaan!).

3. deodorant voor de gevoelige huid

Deodorant gebruik loopt als een rode draad door de zomermaanden heen, want getsie, niemand wil naar zweet ruiken. Maar al dit gerol, gespray en gespuit heeft zo zijn gevolgen voor de overgevoelige, kwetsbare okselhuid. De chemicaliën uit de deodorant kunnen huidirritatie veroorzaken en verkleuring van je oksels. Tip: stap over naar een deodorant die gemaakt is voor de gevoelige huid.

4. Scheren

Belangrijker dan belangrijk: scheer je oksels in de juiste haarrichting. Dit houdt in dat je met de haarrichting mee moet scheren en niet er tegenin. Want voordat je het weet heb je een okselpartij vol rode bultjes en pijnlijke plekjes.

5. natuurlijk bleken

Dit is het recept :: mix citroensap met kurkuma (kruid), yoghurt en honing en smeer het goedje op je okselhuid. Laat het tien minuten intrekken en was het uit.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s