Melk masker voor een droge huid

Iedereen heeft een ander soort huid. Vet, normaal, rood, onzuiver en droog.
Een droge huid is vaak erg vervelend. Sommige mensen krijgen schilfertjes en het voelt erg geïrriteerd. Gelukkig heb je middeltjes of een droge huis te voorkomen en tegen te gaan, maar die zijn vaak erg duur. Goed nieuws: het is niet nodig om zoveel geld uit te geven! Je kan het namelijk gewoon zelf maken. Het kost even tijd, maar dan heb je ook wat, en vaak is het ook nog is leuk om te maken. Hieronder vindt je het recept voor een melk masker.

Wat heb je nodig?

  • 1 theelepel poedermelk
  • 1 theelepel honing
  • 1 theelepel Aloë Vera gel
  • 2 druppels essentiële olie

Meng alle ingrediënten goed door elkaar en zorg dat er geen klontjes in zitten. Smeer het op je gezicht en laat het 15 minuutjes drogen. Haal het eraf met een washandje en als het goed is voelt je huid nu heerlijk zacht aan.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s