Kapotte lipstick maken

Ken je dat? Je hebt nét een nieuwe lipstick gekocht en je bent er onwijs blij mee. Je wilt ‘m gebruiken en draait de stick omhoog. Maar.. net iets te ver en dan breekt ie!
Wat baal je dan zeg! Je mooie nieuwe lipstick meteen na één keer gebruiken kapot.. Maar, je kunt het maken! Met een paar benodigdheden is jouw nieuwe aankoop weer helemaal heel en kan je je lipstick weer gebruiken.

Wat heb je nodig:

  • Een aansteker

Je verwarmt de onderkant van de kapotte lipstick zodat het een beetje smelt. Wanneer het inderdaad gaat smelten druk je de lipstick voorzichtig maar stevig aan tegen het andere deel van de gebroken lipstick. Zorg dat het recht zit en draai de lipstick naar binnen. Als je lipstick weer recht in de verpakking zit, sluit je de het en legt het voor 1 uur in de vriezer. Na 1 uur haal je je lipstick uit de vriezer en tada! Je lipstick is weer zo goed als nieuw.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s