80% van de vrouwen draagt een verkeerde beha maat.

Deels uit onwetendheid, deels uit verkeerd advies, deels uit het niet willen accepteren van een grotere cupmaat letter. Het dragen van een beha in de juiste maat is nochtans van groot belang.

Ook met een grote cupmaat of een grote beha omvangmaat wil je een optimaal draagcomfort, perfecte pasvorm en een maximale ondersteuning van de borsten.

Met mooie lingerie en vooral een goed passende beha creëer je niet alleen een beter silhouet, maar het geeft je bovendien een groter zelfvertrouwen en laat je genietend door het leven gaan.  Waar vroeger de lingeriefabrikanten, voor de vrouw met een grote beha maat, veeleer functionele lingerie ontwierpen, staat de lingerie voor grote maten en grote cup maten vandaag volop in de schijnwerpers.

Het aantal jonge meisjes met een kleine beha omvangmaat en een grote cupmaat blijft toenemen, deze stellen meer en meer hun eisen voor elegante, verleidelijke en sexy lingerie. Voor deze klanten speelt de verhouding tussen prijs – kwaliteit en comfort natuurlijk ook een grote rol.

De lingeriemerken hebben dit begrepen en hebben zich dan ook aan de noden van de moderne vrouw aangepast.

Wil jij graag advies hierover, aarzel dan zeker niet mij te contacteren hierover of maak een vrijblijvende afspraak voor persoonlijke begeleiding.

info@majouline.com / +32 (0) 475/575908 – +32 (0) 4119618

www.majouline.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s