De beste haarproducten voor jou

Net zoals elk ander deel van het lichaam is het belangrijk je haar te verzorgen. Door je haar goed te verzorgen zal het niet uitdrogen en blijft het er mooi en gezond uit zien. Vandaag de dag zijn er veel verschillende soorten haarverzorgingsproducten op de markt die allemaal een ander doel dienen. Een van de essentials die je als vrouw in huis moet hebben is de hydraterende shampoo. Soms is het lastig om te bepalen welke je nou moet nemen, er is zoveel keuze. Bij het uitkiezen van een goede hydraterende shampoo is het verstandig om niet alleen op het design van de fles af te gaan maar ook te kijken wat er daadwerkelijk voor producten in gebruikt worden. Elk type haar of huid reageert anders op een product. Ga dus van te voren na welk product het best geschikt voor jou is! Door het haar te wassen met hydraterende shampoo zorg je er voor dat je hoofdhuid in een gezonde conditie blijft. Hiernaast wordt ook de haarvezel versterkt zodat het haar jong en gezond blijft. 

Hoe vaak kan ik hydraterende shampoo gebruiken?

Hoe vaak je een shampoo moet gebruiken dat hangt erg af van hoe snel de hoofdhuid vet wordt. Wij raden aan niet vaker dan 3 keer per week het haar te wassen met shampoo. Wil je toch dagelijks je haar wassen? Kies dan voor een milde shampoo! 

Conditioner gebruiken na het wassen van het haar

Leave in conditioner gebruik je zodra je haar droog of handdoek droog is. Na het douchen staan de haarschubben open en kunnen de verzorgende stoffen van de leave-in conditioner opgenomen door het haar en hoofdhuid. Het voordeel van leave-in conditioner is dat het een langere werking heeft dan een normale conditioner. Hiernaast is het ook mogelijk om leave-in conditioner tussen wasbeurten in te gebruiken wat bij een normale conditioner niet mogelijk is.

Leave-in conditioner voor krullend haar

Voor vrouwen met krullen is leave-in conditioner ook een uitstekende manier om het haar gezond en mooi te houden. Een bijkomend voordeel is dat door middel van deze conditioner het ook gemakkelijker wordt om het haar te ontwarren. 

Als je niet weet welke leave-in conditioner geschikt is voor jou moet je bepalen of je haar proteïne nodig heeft. Als je haar dit niet nodig heeft dan is er een kans dat je haar er slecht op reageert. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s