Haar borstelen? Niet doen!

Dit is een punt wat nog weinig meisjes en vrouwen weten. Het is niet zo goed voor je haren. Tenzij je van gespleten haarpunten houdt, maar daar ga ik niet van uit. verander dus je douche-routine en kam je haar niet meer als ze nog nat zijn.

Ik zal het je uitleggen: Wanneer het haar nog vochtig is, verliest het krachten en is het dus veel brozer en makkelijk vatbaar voor enige beschadiging. En buiten dat bevat nat haar na het douchen geen naturlijke oliën. Je haar zal dus afbreken als je het gaat kammen.

Een tip is bijvoorbeeld om je haar te kammen voordat je gaat douchen. Heb je dan nog klitten dan is het geen probleem om het met een kammertje uit te halen. En zet ze dan vervolgens vast met een grote haarspeld als het losjes zit.

En wat ook je niet moeten is slapen met nat haar en/of na het douchen wild met je handdoek door  het haar, dat zal beschadiging opleveren, zonde dus en niet doen!

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s